torsdag 12. mai 2011

Mitt første geiteramsmåltid

Smørstekte geiteramstopper med hvitløk, på scones med havre, oregano og parmesan

Dekadent med smeltet mozzarella og en øl

3 kommentarer:

  1. er det sant at det smaker asparges?

    SvarSlett
  2. skulle ønske jeg var like flink til deg til å gå ut i skogen og plukke ting. syns det er litt "skummelt" når jeg ikke vet hva noe av det er, bortsett fra brennesle da.

    SvarSlett
  3. :) Jeg glemte jo å si at det var kjempegodt! Tenkte bare det var fint med en enkel post. Men det var veldig godt, og smakte ikke akkurat asparges men var litt likt i konsistensen, når man ser bort fra bladene... Men forstår absolutt linken!
    Tine - trikset er nok å lære seg en ny sort i ny og ne, akkurat som med sopp. Og så kan man se om man ser noe når man likevel er ute på tur. Og ha med seg noen poser i veska, i tillfelle. :) Ellers finnes det veldig bra bøker som man kan bli inspirert av og lære av. Og - dersom man ikke kan så mange arter, og vil lære seg noe nytt - gå for en det er mye av, og som vokser overalt.

    SvarSlett